Декорация, Дизайн тенденции

Цветова гама интериорен мъх

По- рано ви разказахме за ползите и приложението на интериорния мъх. Днес искам да обърнем внимание на богатата гама от цветове. За да внесем цвят в интериора и да обогатим възможностите за декорация ние от 3D Garden предлагама богата гама от над 20 възможни цвята.

 В природата естествения цвят на мъхът е бял. След като мине процесът по бране, той трябва да бъде балсамиран по специална технология. Препаратите който са използвани за стабилизирането са на водна основа , което го прави изцяло биологично разградим в природата. Също така това му дава много важно качество , което е, че не предизвиква алергии и е напълно безвреден. Всеки един от цветовете е постигнат чрез използването на естествени безвредни багрила. Той се боядисва на ръка по специална финландска технология.

Зеления цвят е един от най- търсените, заради това, че дава усещане за свежест, облекчава умората и намалява стреса. Поради тази причина ние имаме 8 нюанса зелено, за да ви дадем най-много възможности за избор. Не се колебайте да се свържете с нас за да донесем магията в дома ви.